Geniet van wellness met overnachting

Protocol

Spa Etiquette & Protocol

R&breakfast Spa is een bescheiden rustig en sereen toevluchtsoord voor uw lichaam, geest en ziel. Om ervoor te zorgen dat de gasten kunnen genieten van dit rustig heiligdom, verzoeken wij dat alle bezoekers de geluidshinder en lawaai tot een absoluut minimum houden. Wij nodigen u uit om uw tijd in onze sauna en hottub (na reservatie) te ervaren als een totale ontspanning. Het uitschakelen van mobiele telefoons en andere elektronische apparaten, en uw schermtijd te reduceren tot nul, en u los te koppelen van de mobiele technologische wereld voor een paar uur zal u helpen om duidelijk uw geest en lichaam te laten focussen op stilte, relaxatie, medidatie of gewoon weg rust.

Faciliteiten |
Het Wellness gedeelte met inbegrip van, sauna, stilteruimte, aromaruimte en de hottub (tijdelijk dicht tot juni 2017) en een ontspannende omgeving kunnen steeds gereserveerd worden en zijn toegankelijk voor onze gasten boven de 16 jaar. 

Aan uw behoeften |
Tijdens uw verblijf kunnen wij u helpen met het plannen van uw eigen persoonlijke spa- en welbevinden ervaring. U kunt inchecken op het welnness receptie 15 minuten voor uw afspraak. Zo kunt u de tijd om jezelf voor te bereiden voordat je therapeut je begroet. Met behulp van onze wellnessruimte is een geweldige manier om te ontspannen voordat de behandeling begint.

Wat te dragen |
De meeste van onze lichaamsbehandelingen zijn best genoten zonder kleding. Om uw privacy ten alle tijde te beschermen zullen de profesionele therapeuten uw lichaam draperen met lakens en alleen de lichaamsdelen waar aan gewerkt wordt, worden tijdelijk ontbloot. Als u liever uw eigen ondergoed aan wenst te houden, aarzel dan zeker niet om dit te doen. 

Uw bezoek aan de sauna & Relax Area |
Rekening houdend met de andere gasten, wees zo vriendelijk om private lichaamsdelen ten alle tijde te bedekken. Voor de sauna voorzien wij in sauna-doeken. Een saunabezoek verloopt volgens een specifieke rondgang, die wij u graag aanleren en uitleggen. Wij bieden ook badjassen en handdoeken aan en een verscheidenheid aan lichaams- en haar toiletartikelen van Comfort Zone.

Late aankomst |
Als u te laat aankomt voor uw afspraak, zullen we niet in staat om uw behandeling te verplaatsen, uw verzorging of treatment zal overeenkomstig de tijd worden ingekort aan de eerder afgesproken prijs.

Annuleringsvoorwaarden |
Als u het nodig om uw afspraak te annuleren, meldt het ons ten minste 24 uur voorafgaand aan de behandeling. No shows en annuleringen binnen 24 uur na de geplande afspraak worden volledig aangerekend.

Openingstijden |
Openingsuren van de Wellness-faciliteit en de behandelingen worden gecommuniceerd op aan onze reception.

Breid uw Spa Experience uit |
Onze Spa Shop voorraden exclusieve producten voor schoonheid, welzijn en leefstijl. Wij zullen u graag helpen juiste producten voor uw behoeften uit te kiezen.

Uw welzijn is belangrijk |
In de R&breakfast Spa is alles aanwezig om u te laten genieten van een sublieme Spa ervaring doen we. Uw feedback wordt altijd gewaardeerd.