Geniet van wellness met overnachting

Visie & Missie

Beheers je eigen welbevinden beter


​Je eigen welbevinden kan je sturen. Het is de leidraad van De Wellnessconsulent. Die filosofie, onderbouwd met wetenschappelijke studies, is de drijfveer in alles waar De Wellnessconsulent voor staat.


IK - TIJD

Door tijd te nemen voor jezelf. Door bewust te leven en bewust om te gaan met je geest en lichaam beïnvloed je welbevinden en welzijn op een positieve manier. In je eigen tempo, in je eigen tijd en ruimte streef je naar een langer en gelukkiger leven.


WELZIJN ALS EEN LEVENSSTIJL

Je leven is druk en wordt steeds drukker. Daarbij vergeet je naar je lichaam te luisteren. Pas als je met pijn en kwaaltjes geconfronteerd wordt, denk je aan ontspanning. Door regelmatig tot rust te komen en bewust te zijn van lichaam en geest, herstel je de balans.


ONTSPANNING ALS ONDERDEEL VAN JE LEVEN

Streven naar geluk en welzijn is geen momentopname. Het is nooit te laat om tijd te nemen voor jezelf. Door ogenblikken van herbronning in te lassen, voel en luister je naar je lichaam en wordt de geest gestimuleerd. Het is geen inspanning om te ontspannen. Het is een essentieel onderdeel van het leven.